Yritys

Kiinteistöhuoltoa vuodesta 1989

Kalajoen Kiinteistöhuolto

Tuotamme kiinteistöhuollon palvelua Kalajoen alueella. Meille asiakkaita & yhteistyökumppaneita ovat pääasiassa taloyhtiöt, kiinteistöt ja näiden isännöitsijät sekä tietysti talojen asukkaat.

Toimimme vastuullisesti lähitalkkariperiaatteella. Yhteistyötä tehden pyrimme löytämään parhaat, nykyaikaiset käytännöt ylläpitää ja parantaa kiinteistön kuntoa sekä lisätä asumisviihtyvyyttä.

Palvelevat huoltomiehemme ovat arkisin jatkuvasti läsnä ja helposti tavoitettavissa. Asiakaspalvelussamme vastaa aina ihminen ja huoltokohteidemme päivystys toimii 24/7.

Keitä me olemme?

Meillä on pitkät perinteet tarjota luotettavaa lähitalkkarihenkistä palvelua Kalajoella. Yrityksen on perustanut Antti Vierimaa jo vuonna 1989 ja se on toiminut nimellä Kalajoen Kiinteistöhuolto Vierimaa Oy. Yritys siirtyi yrityskaupalla Matti Simoselle syksyllä 2022 ja silloin myös nimeä uudistettiin.

Uusi omistaja on perinteikkään LVI Simonen Oy:n kasvatti ja jo kokenut yrittäjä. Matti tuokin omalla osaamisellaan vahvan panoksen myös tähän yritykseen. Yrittäjän lisäksi hyvää palvelua tuottaa osaava ja motivoitunut henkilökunta. Haluamme panostaa erityisesti yhteisöllisyyteen, sillä hyvinvoivassa henkilöstössä on sitä tarvittavaa yhdessä tekemisen meininkiä. Sillä tavalla hommatkin saadaan hoidettua jouhevasti!

Yrityksen uudistettu nimi on virallisesti Kalajoen Kiinteistöpalvelut Oy, mutta puhumme edelleen Kalajoen Kiinteistöhuollosta, koska se on paikkakunnalla tutuksi tullut ja vakiintunut nimi. Yritys on ollut luotettava yhteistyökumppani niin asukkaille, taloyhtiöille, liikekeskuksille kuin isännöitsijöillekin. Tätä yhteistyön toimintamallia haluamme pitää yllä ja kehittää jatkossakin. Pyrimme löytämään kestäviä ja nykyaikaisia ratkaisuja, jotka palvelevat yksittäistä asukasta ja sopivat samalla taloyhtiön toimintatapaan ja sopimuksiin.
Copyright 2023 Kalajoen Kiinteistöhuolto | Powered by Digimarkkinointi Donetti